Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen

Inspiratiesessie Kansen zien, kansen bieden

Allemaal hebben we het erover/zijn we druk bezig met onderwerpen als bestaanszekerheid en de aanpak van generatiearmoede. We willen een kansrijke toekomst voor kinderen, jongeren en volwassenen en mogelijkheden voor hen om zich op meerdere leefgebieden te ontwikkelen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk op dit moment in onze eigen regio en weten we dat wel voldoende van elkaar? Hoe kunnen we elkaar inspireren en kansrijke initiatieven aan elkaar verbinden? En vooral: hoe kunnen we samen doorpakken?

We willen in deze inspiratiesessie graag, vanuit verschillende windrichtingen, inspirerende voorbeelden (projecten, interventies etc.) in beeld brengen die gaan over de ontwikkeling van mensen in de breedste zin van het woord. Met als doel om elkaar uit te dagen en te bezien hoe we onze aanpak om mensen een stap in hun leven te laten zetten, nog beter kunnen richten door samenwerking, verbinding en ontstaan van ideeën. Naast diverse, inspirerende voorbeelden vanuit woningcorporaties, bibliotheken, GGZ-partners en Moeders van Midden-Groningen, laten we een mooi voorbeeld zien waarin Kansrijk Groningen en Kansrijk Talent aan elkaar zijn verbonden. We starten met een spreker die de demografische feiten uit de doeken doet. En we eindigen door vooral met elkaar van gedachten te wisselen: welke verbindingen zie jij? Uitvoerende partners van de Alliantie van Kracht, inwoners, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden in het onderwerp zijn van harte welkom.

Deze inspiratiesessie wordt georganiseerd door de Alliantie van Kracht, Kansrijk Groningen en Werk in Zicht.

Aanmelden

Mis dit niet en meld je aan:      ✔  Ik ben er bij

Meer informatie

Neem gerust contact op met Mario van Dijk, Projectleider WIZ Kansrijk Talent Programma via mario.van.dijk@groningen.nl of 06-539 398 66. Of met Saskia Duursma, programmaleider Alliantie van Kracht via s.duursma@cmostamm.nl of 06-124 139 41.