Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Gro Next: Signaleren van financiële problemen

Gegevens

Datum:
9 september 2021
Tijd:
15:00 - 17:00

Organisator

gemeente Groningen
E-mail
astrid.lambeck@groningen.nl

Locatie

online

 

Trainers: Monica Helbig
Vorm:  Online
Wanneer: 9 september, 15:00 – 17:00 uur
Doel: het eerder signaleren van financiële problemen zodat deze eerder aangepakt kunnen worden
Groepsgrootte: minimaal 8 en maximaal 12 mensen
Doelgroep: werkgevers/managers/leidinggevenden
Kosten: gratis, de training wordt aangeboden door de gemeente Groningen

 

Als leidinggevende heb je soms te maken met medewerkers die wat afwezig lijken en een lagere productiviteit hebben. Je kunt niet helemaal de vinger leggen op wat er aan de hand is. Een van de redenen zou kunnen zijn dat de medewerker financiële zorgen heeft.

In deze workshop leer je hoe je de signalen van financiële problemen bij een medewerker kunt herkennen. We laten je kennismaken met de belevingswereld van een persoon die leeft met geldzorgen en welk gedrag dat bij hem oproept. Als je het als leidinggevende herkent, kun je de medewerker helpen. Welke hulp er is en wat jij kunt doen, vertellen we je in de workshop. Tenslotte leer je hoe je de medewerker kunt stimuleren echt hulp te gaan zoeken.

Aanmelden

Interesse? Meld je alvast aan: moedige.dialoog.groningen@gmail.com.

Profiel trainer

Monica Helbig

Monica is 39 jaar en alleenstaande moeder van een zoon van 7. Ze groeide op met weinig geld en dat heeft veel met haar gedaan. Ze had altijd onrust over geld. Ook toen ze later goed ging verdienen. Steeds meer ging ze zich verdiepen in hoe ik financiële rust kon krijgen. Dat lukte. Dat gunt ze iedereen en daarom startte ze haar eigen bedrijf, Cijfers & Centen, waarbij haar missie is om alle Nederlanders financiële rust te geven. Inmiddels helpt ze alweer 6 jaar mensen weer meer grip op hun geld te geven. Haar methode is een combinatie van praktische tips en trucs, maar met veel aandacht voor geldmindset en gedrag.

Monica geeft de zelfontwikkelde Geld & Grip training; een praktische en interactieve training van 7 bijeenkomsten, waarin deelnemers van alles leren over geld en omgaan met geld. Inmiddels heeft ze meer dan 200 deelnemers getraind, die de training gemiddeld een 8,5 geven. Daarnaast verzorgt Monica allerlei andere trainingen, workshops en lezingen over financiële onderwerpen. Haar expertise is geldmindset en gedrag, maar ook de praktische zaken. Hoe maak je een financieel overzicht en hoe manage je je geld.

Ze is vast Financieel Expert van RTV Noord, heeft (mee)geschreven aan verschillende artikelen in de Nederlandse media, o.a. AD en RTL Nieuws.

Voor een greep uit de artikelen en interviews zie cijfersencenten.nl/media/

www.cijfersencenten.nl
LinkedIn Monica Helbig