Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
banner Gro Next

Gro Next.

Welkom bij Gro Next!

Gro Next is een samenwerking van de gemeente Groningen, CMO STAMM, Moedig Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Onze ambitie is om professionals en vrijwilligers meer kennis aan te bieden over armoede. Met deze kennis kunnen zij zich (nog) beter bewust worden van wat het betekent om in armoede te leven en signalen van armoede kunnen herkennen. Ook kunnen zij (nog) beter weten wat ze kunnen doen om mensen die in armoede leven te ondersteunen. Daarbij kunnen zij (nog) beter weten wat ze kunnen doen om (generatie)armoede te doorbreken.

Meer kennis over minder armoede. Dat helpt ons om armoede te voorkomen en te bestrijden. Armoede raakt alle terreinen van het leven. Van gezondheid, stress, uitsluiting en schulden tot zelfvertrouwen, groei en eigen regie. Het is een vak apart om hierin het goede te doen.

Trainingsaanbod

Ons aanbod van trainingen, lezingen en workshops is voor professionals en vrijwilligers die mensen in armoede helpen. Je leert de signalen van armoede herkennen en kunt op een passende manier hulp bieden.

Ook werkgevers kunnen bij ons leren: wat doet het met een medewerker die moeilijk rondkomt? En hoe kun je hem of haar ondersteunen?

Kijk en kies uit ons groeiend aanbod in de agenda!

Blijf op de hoogte van het nieuwste aanbod
Contact

Vragen of op de hoogte blijven van ons aanbod? Neem dan contact op: gronext@moediggroningen.nl of 06-11 89 17 92 (Elles Westervaarder).