Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De wil van Groningen – Helden van de wil: top-100 ondernemersbijeenkomst

Gegevens

Datum:
7 mei 2019
Tijd:
16:00 - 19:30

Locatie

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Laan Corpus den Hoorn 300
Groningen, 9728 JT

Wist u dat minstens 20% van de Groningers problematische schulden heeft? En dat daar een flink taboe op rust? De werkgever is vaak de eerste die signalen over financiële problemen opvangt en die geconfronteerd wordt met de gevolgen ervan zoals loonbeslag en ook ziekmelding. Wij willen, samen met de top 100 ondernemers uit de regio, aan de slag met deze problematiek. Daarom nodigen we u uit voor een bijeenkomst om, met professionals uit de schuldhulpverlening, te ontdekken welke (gratis) oplossingen hiervoor zijn en hoe u daaraan kunt bijdragen.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 mei aanstaande in het Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. Bevlogen dagvoorzitter is Tamara Madern, lector ‘Schuldpreventie en vroegsignalering’. Sprekers zijn onder meer oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem en burgemeester Peter den Oudsten.

Na de bijeenkomst is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken en een hapje te eten bij de kraampjes met streetfood. Denkt u, net als wij, dat het belangrijk is om armoede bespreekbaar te maken en om er wat aan te doen? Meld u dan, vóór 1 mei aan voor de bijeenkomst De wil van Groningen. U bent van harte welkom!

Hartelijke groet,
Jeroen Dijsselbloem, Peter den Oudsten,
Tamara Madern en Albert-Jan Postma

De Helden van de Wil brengt ondernemers, overheid en burgers beter met elkaar in verbinding om op lokaal niveau de schuldenproblematiek, die maar liefst 20% van de Groningers treft, op te lossen.

> Bekijk de officiële uitnodiging De wil van Groningen, inclusief het programma (PDF)