Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Deel dit bericht.

Rugby is bij uitstek een sport waar mentale weerbaarheid en het creëren van onderling respect centraal staan, zowel binnen het team als richting de tegenstander.

Rugbyen naar een betere toekomst

6 maart 2019

Het project “Van Schulden naar Kansen” van Aegon, ondersteunt door CMO STAMM en Gasterra Groningen, zoekt nog kandidaten voor De Harde Leerschool. De Harde Leerschool stoomt deelnemers klaar voor werk of een opleiding via de sport rugby. Naast rugby krijgen de deelnemers dagelijks diverse modules omtrent workskills, wereldoriëntatie, weerbaarheid, sociale vaardigheden aangevuld met mentale coaching. Alles om uiteindelijk door te kunnen stromen naar een baan.

Wat is De Harde Leerschool?

Stichting De Harde Leerschool biedt 25 kansarme jongvolwassenen met grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans om vertrouwen en respect te leren krijgen in elkaar en in zichzelf. In het intensieve, fysieke en mentale programma speelt rugby de hoofdrol. Het programma tackelt problemen die jongeren hebben met gedrag, werkloosheid, criminaliteit en autoriteit. Het leert jongeren zelf verantwoordelijkheid te nemen en bereidt hen voor op werk of een (vervolg)opleiding waarbij hun potentieel wordt benut.

Start traject in Groningen

Binnen 8 weken een baan, beter lijf en sterker in je schoenen? Voor de zomervakantie start een traject in de stad of provincie Groningen. Jongeren moeten fysiek en mentaal in staat zijn om circa 2 maanden, 3 dagen per week (18 uur) aan de slag te gaan.

Op de hoogte blijven van het programma? Meld je aan voor de nieuwsbrief via onderstaande link.

>> Meer informatie over De Harde Leerschool

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.