Deel dit bericht.

Rugbyen naar een betere toekomst

6 maart 2019

Het project “Van Schulden naar Kansen” van Aegon, ondersteund door CMO STAMM en Gasterra Groningen, zoekt kandidaten voor De Harde Leerschool. De Harde Leerschool is bedoeld voor kansarme jongvolwassenen met grote afstand tot de arbeidsmarkt, die anders willen omgaan met gezag, langdurige werkloosheid of criminaliteit. De start van dit programma is vóór de zomervakantie 2019 gepland, in de stad of provincie Groningen.

Stichting De Harde Leerschool biedt een programma waarbij 25 jongeren leren om vertrouwen en respect te krijgen in elkaar en in zichzelf, door een intensief, fysiek en mentaal programma waarin rugby de hoofdrol speelt. Het programma tackelt problemen die jongeren hebben met gedrag, werkloosheid, criminaliteit en autoriteit, het leert jongeren zelf verantwoordelijkheid te nemen en bereidt hen voor op werk of een (vervolg)opleiding waarbij hun potentieel wordt benut.

De Harde Leerschool stoomt deelnemers klaar voor werk of een opleiding via de sport rugby. Naast rugby krijgen de deelnemers dagelijks diverse modules omtrent workskills, wereldoriëntatie, weerbaarheid, sociale vaardigheden, aangevuld met mentale coaching. Alles om uiteindelijk door te kunnen stromen naar een baan.

www.dehardeleerschool.nl

Meer informatie en aanmelden via m.diemer@cmostamm.nl

 

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.