Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online event: Delen Werkt incl. maatschappelijke beursvloer

Gegevens

Datum:
16 november 2021
Tijd:
15:30 - 18:00

Locatie

online

Dinsdag 16 november van 15:30 tot 18:00 organiseren lokale Uitdagingen in Noord-Nederland een groot online event voor maatschappelijke organisaties en initiatieven en maatschappelijk betrokken ondernemers en professionals in onze regio. Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Hieronder meer informatie over het programma en hoe aan te melden. Stuur dit bericht gerust door aan anderen voor wie dit interessant kan zijn.

De lokale uitdagingen in Noord-Nederland hebben hun krachten gebundeld. Tijdens dit event brengen we het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties bij elkaar met als doel meerwaarde bieden voor de samenleving. Er zijn inspirerende sprekers en er is ruimte om te netwerken en matches te maken tussen vragers en aanbieders.

Aansprekende bedrijven uit Noord-Nederland delen inspirerende, creatieve en innovatieve voorbeelden van samenwerking met maatschappelijke organisaties en tonen wat het hen naast maatschappelijke waarde, zelf heeft opgeleverd: een bijdrage aan de social return on investment (SROI), een hogere tevredenheid onder medewerkers en een positief imago.

Op de beursvloer brengen we meteen de daad bij het woord en kan er volop gematcht worden tussen vraag en aanbod van spullen, menskracht, middelen etc. Aanmelden kan via het (klik aan) aanmeldformulier online event Delen Werkt!

Graag tot ziens!