Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CMO STAMM Academie ‘Schuldhulpverlening op de kop’

Gegevens

Datum:
19 juni 2018
Tijd:
14:15 - 17:30

Datum:                dinsdag 19 juni 2018
Tijdstip:               14:15 – 17:30 uur
Locatie:               Paviljoen Sassenhein, Lutsborgsweg 51, 9752 VT Haren
Kosten:                € 50,00
Genodigden:     schuldhulpverleners, beleidsmakers, juridische beroepsgroep en andere geïnteresseerden.

In deze CMO STAMM Academie schetst Erik Boerma een beeld over hoe schuldhulpverlening ook anders kan! Je hoeft niet te wachten op nieuwe wetgeving, maar kunt ook maximaal gebruikmaken van de speelruimte die er op dit moment al is! Ben jij er ook bij?

Aanleiding
De Academie ‘Schuldhulpsysteem op de kop’ volgt op de drukbezochte schuldensafari die we op 29 maart 2018  georganiseerd hebben. Tijdens deze schuldensafari zijn  deelnemers op zoek  gegaan  naar nieuwe aanknopingspunten voor het verbeteren van de schuldhulpverlening.

Schuldhulpverlening kan anders!
Het oplossen van schuldenproblematiek, daar gaat vaak nogal wat tijd overheen. Zowel schuldenaren als schuldhulpverleners zijn hier niet bij gebaat. Ondanks alle inspanningen ter verbetering van het proces blijft toch vaak de vraag bestaan hoe het anders kan. Erik Boerma geeft antwoord op deze vraag en licht tijdens de CMO STAMM Academie toe op wat voor manier deze verandering eruit kan zien. Hij gaat hierbij ook in op de mogelijkheden die de rechtspraak en lokale overheden hebben om dit proces te versnellen en te verbeteren. Je hoeft niet te wachten op nieuwe wetgeving, maar kunt ook maximaal gebruikmaken van de speelruimte die er op dit moment al is!

Spreker
Erik Boerma is als insolventierechter verbonden aan de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Daarnaast is hij voorzitter van de monitor WSNP, programmaleider Toezicht bij het digitale innovatieprogramma KEI en schreef hij columns voor het NRC.

Programma
14:15                     Inloop
14:45                     Opening Erik Boerma
15:45                     Pauze
16:00                     Vervolg en afsluiting
17:00                     Borrel
17:30                     Einde CMO STAMM Academie

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met 14 juni 2018.

Ken je iemand uit je eigen omgeving of netwerk die ook iets met dit thema heeft, stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Meer informatie
Saskia Duursma
s.duursma@cmostamm.nl
06 124 139 41