Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Deel dit bericht.

De Zo-Kan-Het-Ook Award

12 september 2023

Nomineer iemand of een organisatie voor de Zo-Kan-Het-Ook Award! Nomineren kan tot 1 oktober 2023. Een jury van ervaringsdeskundigen kiest de winnaar.

Ken jij, of ben jij iemand die op een mooie manier bijdraagt aan het verlichten van armoede in Groningen of Drenthe? Of het nu een grote organisatie is die zich inzet voor het welzijn van velen, of je vriendelijke buurman of buurvrouw die een verschil maakt in de directe omgeving – hun inspanningen verdienen erkenning.

Waarom nomineren?

  • Respect voor iedereen: Deze prijs erkent degenen die armoede verlichten zonder een vooroordeel te hebben. Of het nu gaat om het bieden van voedselhulp, onderwijskansen, of een luisterend oor – respect voor de menselijke waardigheid staat centraal.
  • Iedereen telt mee: Zowel grote organisaties, individuen en alles ertussenin kunnen meedingen naar de prijs. We begrijpen dat armoedebestrijding vele gezichten kan hebben, en we willen alle bijdragen waarderen, groot en klein.
  • Een prachtig aandenken en 500 euro! De winnaar van de Zo-Kan-Het-Ook Award ontvangt tijdens Sterke Verhalen 2023 niet alleen een prachtig aandenken, maar ook een welverdiend geldbedrag van 500 euro, om hun waardevolle werk voort te zetten.

Verspreid het woord!

Om meer inspirerende verhalen te ontdekken, te delen en te vieren!

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.