Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Deel dit bericht.

Het is de ambitie om in samenwerking met partners van de Alliantie Kinderarmoede eind 2020 in elke regio in Nederland een Publieksacademie Kinderarmoede te organiseren.

Alliantie van Kracht – ontwikkelingen tot nu toe

30 juli 2019

De initiatiefnemers van de Alliantie Kinderarmoede kijken terug op een enerverende tijd. De lancering van de Alliantie op 26 maart jl. was een start met bijzonder veel media-aandacht voor het thema kinderarmoede. Op dit moment hebben ruim 150 partners zich aangesloten, waaronder de Alliantie van Kracht tegen Armoede.

In de vijfde nieuwsbrief van dit jaar geeft de Alliantie van Kracht een terugblik en vooruitblik op de Alliantie Kinderarmoede. De initiatiefnemers zijn blij met de beweging die samen met aangesloten partijen in gang is gezet. Het succes van de start van de Alliantie Kinderarmoede dwingt tot het maken van een toekomstplan waarin korte en lange termijn activiteiten worden geschetst. Naast de kennis, kunde en middelen ziet de Alliantie Kinderarmoede dat er meer structurele middelen hiervoor nodig zijn. Gevraagd wordt dan ook: koppel ons aan warme contacten binnen jullie netwerk die iets voor ons kunnen betekenen. Bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van kennis en/of (financiële)middelen. Samen maken we onze dromen en ambities waar! Na de zomer wordt het aangescherpte projectplan gedeeld.

Nieuwsbrief Alliantie van Kracht

Overige items in de nieuwsbrief:

  • Je bent niet alleen! – blog door Renate Harkema, regiomanager Leger des Heils
  • In gesprek met jongeren die bijna 18 zijn – Voortgang leerkring Stadskanaal
  • Kinder– & Jeugdcoaching, preventief en effectief….?
  • Congres Alliantie van Kracht op 10 oktober 2019, 13.00-17.00 uur in Grolloo

Lees de nieuwsbrief Alliantie van Kracht van juli 2019 (PDF, 2 pagina’s)

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.