Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen

Gro Next herfstlezing Jongeren en geldzorgen = geannuleerd

Gegevens

Datum:
21 november
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Niet van toepassing, deze bijeenkomst is geannuleerd

Organisator

Gro Next

Evenement Navigatie

Is onderstaande afbeelding niet leesbaar? Bekijk en/of download de uitnodiging dan online

 

De Herfstlezing van Gro Next gaat NIET door op donderdag 21 november. De reden is dat op hetzelfde moment namelijk een ander ook heel interessante themamiddag is over hetzelfde onderwerp: de bijeenkomst In verleiding?! van de Groningse Kredietbank.

opgemaakte Uitnodiging van de herfstlezing

Aanmelden

Deze bijeenkomst is geannuleerd. Op dezelfde dag is de bijeenkomst In verleiding?! van de Groningse Kredietbank over het thema financiële verleidingen.

Verdere informatie over de deelname volgt na aanmelding ongeveer één week voor aanvang van de training. Voor de meeste fysieke trainingen geldt een maximaal aantal deelnemers. Wanneer dit is bereikt, plaatsen we de latere aanmeldingen op een wachtlijst. Bij geen afzeggingen wordt je deelname automatisch doorgezet naar de eerstvolgende training.
Wanneer je geplaatst bent, gaan wij er vanuit dat je ook komt. De trainingen zijn gratis, maar niet vrijblijvend. Mocht je verhinderd zijn, laat ons dit dan z.s.m. weten. Bij niet afmelden kunnen er mogelijk kosten in rekening worden gebracht.

Gro Next

Gro Next is een samenwerking van de gemeente Groningen, CMO STAMM, Moedig Groningen en de Hanzehogeschool Groningen. Wij bieden professionals en vrijwilligers meer kennis aan over armoede. Om (nog) beter bewust te worden van wat het betekent om in armoede te leven en om signalen van armoede te herkennen. Bij Gro Next leer je hoe je mensen die in armoede leven goed kunt ondersteunen.

Meer kennis over minder armoede. Dat helpt ons om armoede te voorkomen en te bestrijden. Armoede raakt alle terreinen van het leven. Van gezondheid, stress, uitsluiting en schulden tot zelfvertrouwen, groei en eigen regie. Het is een vak apart om hierin het goede te doen

Vragen of op de hoogte blijven van ons aanbod? Neem dan contact op: gronext@moediggroningen.nl of 06-11 89 17 92 (Elles Westervaarder).