Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen

Deel dit bericht.

De koppen bij elkaar steken, dat is belangrijk. Meer verdieping en meer geconcentreerde aandacht, dan bereiken we met elkaar veel meer.

Sterk Netwerk Toekomst met Perspectief verbreed

2 mei 2022

Afgelopen 20 april kwamen bij het Sterk Netwerk Toekomst met Perspectief (TmP) alle partners in het Groningse armoedewerkveld weer bijeen. Bijzonder aan deze editie was de organisatie. Ditmaal niet alleen door de gemeente Groningen, maar in goede samenwerking met CMO STAMM en Moedige Dialoog Groningen. Aanleiding voor het verbreden van de organisatie is om beter af te stemmen wie wanneer welke bijeenkomst organiseert. Door het samen te doen, combineren de organiserende partijen netwerken, kennis en de infrastructuur voor het regelen van bijeenkomsten.

Mariëlle Reneman van de gemeente: ‘Er zijn zoveel organisaties als het gaat om armoede. Al die krachten en kennis van de partijen die er sterk in zijn, moeten we koppelen. We moeten meer samen doen en alles beter op elkaar afstemmen.’ Anja Aaldering van Moedige Dialoog Groningen bevestigt het: ‘De koppen bij elkaar steken, dat is belangrijk. Meer verdieping en meer geconcentreerde aandacht, dan bereiken we met elkaar veel meer.’

Meer  informatie

logo's partners

Deel dit bericht.

Meer informatie.

Volg ons.