Projecten.

In Nederland zijn er landelijk en regionaal veel verschillende projecten met als doel het tegengaan van armoede en schulden en het helpen van mensen die in armoede en/of schulden leven. Op dit kennisplatform willen we zowel landelijke als regionale projecten in kaart brengen. Ken je een project die niet mag ontbreken? Geef dit dan aan ons door via info@armoedegroningen.nl.

Direct naar:

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.