Contact.

Het kennisplatform Armoede Groningen is een initiatief van de provincie Groningen en wordt gefaciliteerd door CMO STAMM.

Contactgegevens

Het bezoekadres in Groningen is:

Laan Corpus den Hoorn 100-2
9728 JR GRONINGEN

Routeplanner

Let op! Veel routeplanners geven bij Laan Corpus den Hoorn 100 een verkeerde route. Toets daarom huisnummer 98 (Stadjershal Groningen) in voor de juiste route.

Het kantoor van CMO STAMM in Groningen bevindt zich op de tweede verdieping in het Maupertuus (in het pand van Vos Interieur). Dit gebouw, met de 12 meter hoge windvaan als bekend markeringspunt, ligt direct aan de rijksweg A7 (Zaandam – Nieuweschans) en heeft een ‘eigen’ op- en afrit (36, RING-West). Toegang tot het kantoor is mogelijk via de lift aan de buitenzijde links van het gebouw. Er is ruime parkeergelegenheid onder het gebouw.

Openbaar vervoer: plan je route via deze link.

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.