Kennispartners.

Er zijn in Nederland meerdere organisaties die kennis delen over armoede en schulden. Zowel landelijk als regionaal, gericht op de situatie in de provincie Groningen. Hieronder geven we een overzicht van relevante, betrouwbare informatiebronnen over armoede en/of schulden. Heb je aanvullingen of opmerkingen? Geef deze dan aan ons door via info@armoedegroningen.nl.

Relevante informatiebronnen:

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.