Ambassadeurs.

Het platform armoedegroningen.nl is een platform van en voor iedereen die wil bijdragen aan een effectievere schuldhulpverlening en het terugdringen van armoede. Het is een platform voor kennisdeling, inspiratie en innovatie: een lerende organisatie van samenwerkingspartners. Alle informatie wordt gedeeld via een website, nieuwsbrieven en (kennis)bijeenkomsten. CMO STAMM faciliteert dit platform in opdracht van de provincie Groningen. In juli 2018 is een ambassadeursgroep in het leven geroepen die aanjaagt, hun netwerk openstelt en uitnodigt om te leren, verbinden en innoveren.

Meer netwerkpartners vind je onder kennispartners en uitvoeringspartners.

Ambassadeurs

Partijen die op dit moment aan dit platform verbonden zijn:

 

 

logo DUO Divosa logo
 

 

 

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.