Laden Evenementen

Kinderfestival Haren

Gegevens

Datum:
27 juni

Locatie

Haren

Op zaterdag 27 juni staat het Kinderfestival Haren gepland. Een festival, georganiseerd door en voor kinderen, met een eigen festivaldirecteur. Maud Diemer van CMO STAMM is mede-organisator. Douwe Zeldenrust, bestuurslid van Kinderfestival Haren vertelt in de uitzending van Haren Doet over waarom zij dit initiatief hebben genomen en hoe het ideale plaatje eruit moet zien. 

Douwe woont in de nieuwe wijk van Haren en kwam er al vrij snel achter dat er weinig gebeurt voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Hier moet volgens Douwe verandering in komen. Volgend jaar vlak voor de zomervakantie willen ze een festival organiseren waarin kinderen de hoofdrol krijgen. Zo krijgen de kinderen een prominente rol in het bedenken van het programma. In een brainstormsessie op basisscholen in Haren hebben kinderen hun ideeën aangegeven. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen ook een rol in de uitvoering krijgen.

Meer informatie:

Maud Diemer,
m.diemer@cmostamm.nl
06 460 782 22

Haren krijgt festival voor en door kinderen

Informatie m.b.t het Coronavirus

Wat een impact heeft het coronavirus op onze samenleving! Onze eerste prioriteit is dat we het virus helpen indammen. Daarom volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM. En we letten een beetje extra op de mensen in onze omgeving.

Ons werk gaat zo veel mogelijk door. We kijken, natuurlijk samen met jullie, naar creatieve manieren waarop dat kan. Onze collega’s werken zo veel mogelijk vanuit huis. Daar zijn ze via mail en telefoon gewoon bereikbaar. Laten we er met elkaar voor zorgen dat we verdere verspreiding van het virus beperken. We vragen je begrip voor onze maatregelen en wensen je sterkte en creativiteit om deze tijd goed door te komen. Met elkaar kunnen we het.