Tekst vergroten Tekst verkleinen Letter afstand vergroten Letter afstand verkleinen
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst Werkgroepen Moedige Dialoog

Gegevens

Datum:
27 september 2018
Tijd:
16:00 - 17:30

Locatie

Voedselbank stad Groningen
Ulgersmaweg 57
Groningen,

Organisator

Moedige Dialoog
Site:
www.moedigedialoog.nl

Aan Moedige Dialoog Groningen nemen een aantal Groningse gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven, schuldeisers, vrijwilligersorganisaties, serviceclubs en de Rabobank deel.  Moedige Dialoog Groningen bestaat uit een netwerk van inmiddels > 150 organisaties en vrijwilligers.  Het is een open, energiek en dynamisch netwerk waarbij alle partners een bijdrage leveren. Zowel in menskracht, natura (kennis en middelen) als financieel (naar vermogen). Moedige Dialoog is een landelijk netwerk voor financiële redzaamheid.

De activiteiten worden in werkgroepen en kortdurende task forces ontwikkeld en uitgevoerd. Het bestuur bewaakt de randvoorwaarden, de projectleider organiseert de dwarsverbanden en innovaties. De samenstelling van de werkgroepen is divers waardoor we inzichten vanuit verschillende invalshoeken bundelen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

>> Wil je ook bijdragen aan ons netwerk Moedige Dialoog en/of een van de themagroepen, stuur dan een mail aan Maud Diemer m.diemer@cmostamm.nl.

De werkgroepen Moedige Dialoog komen op 27 september 2018 bijeen van 16.00 tot 17.30 uur. Locatie Voedselbank, Ulgersmaweg 57 te Groningen.

We werken in 4 themagroepen:

  • Opgroeien in armoede
  • Werkende armen
  • Wet- en regelgeving m.b.t. schulden
  • Netwerk

In deze werkgroepen verkennen we actief welke inzichten/analyses er zijn en welke concrete stappen en experimenten we nodig hebben om verder te komen op deze vier thema’s.

Onze focus: met effectievere inzet van middelen en meer flexibiliteit samen bouwen aan creatieve oplossingen.